برندینگ

شعار برند یا اسلوگان (Slogan) چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟

اسلوگان (Slogan) یک عبارت کوتاه است که بخشی مهم از هویت برند را شکل می‌دهد. در کمپین‌های تبلیغاتی، اسلوگان‌ها اغلب با لوگوها جفت می‌شوند. داشتن اسلوگان مناسب، راهی قدرتمند و زیبا برای این است که به مشتریان بالقوه خود بگویید چرا باید با شما معامله کنند.

در این مقاله علاوه بر معرفی اسلوگان و انواع آن، ۸ نکته برای ایجاد یک اسلوگان شگفت‌انگیز را بیان کرده‌ایم.

اسلوگان چیست؟

اسلوگان، عبارت کوتاهی است که ماهیت محصول یا شرکت را به صورت مختصر خلاصه می‌کند و احساسات خاصی را در ارتباط با برند برمی‌انگیزد. اسلوگان‌ها چیزی فراتر از ابزارهای تبلیغاتی هستند؛ اسلوگان‌های به یاد ماندنی قدرت تبدیل شدن به بخشی ارگانیک از فرهنگ را دارند.

به طور معمول، اسلوگان شامل پنج کلمه یا کمتر است. این عبارت باید نشان‌دهنده مزایای برند یا ایده‌ای باشد که می‌خواهید به مشتریان بالقوه منتقل کنید. یک اسلوگان خوب باید بدون پیچیدگی بیش از حد کاربردی باشد. استعاره‌ها تکنیک‌های رایج زبانی هستند که برای افزودن عمق و معنا به اسلوگان‌ها استفاده می‌شوند.

به یاد داشته باشید که یک اسلوگان خوب، کلید شانس شما برای این است که خود را از رقبا متمایز کرده و بر منحصر به فرد بودن خود تأکید کنید. ما روزانه صدها ترفند تبلیغاتی را می‌بینیم و می‌شنویم، بنابراین برجسته شدن کار ساده‌ای نیست. شما باید سخت کار کنید تا مورد توجه قرار بگیرید.

۶ نوع اسلوگان

انواع مختلفی از اسلوگان‌ها جهت دستیابی به یک سری اهداف مختلف برای محصولات شرکت شما وجود دارد. در اینجا مروری بر شش نوع اسلوگان می‌کنیم:

اسلوگانهای تبلیغاتی: اسلوگانی است که محصول، خدمات یا برنامه خاصی را به مخاطبان معرفی می‌کند. ممکن است با تغییر محصولات یا با کمپین‌های تبلیغاتی مختلف تغییر کند.

اسلوگانهای کسب و کار: عبارت جذابی است که نشان‌دهنده برند کلی یا خدمات شرکت می‌باشد.

اسلوگانهای خلاقانه: این نوع اسلوگان‌ها طراحی شده‌اند تا به برند کمک کنند تا در برابر رقابت برجسته شود. اسلوگان خلاقانه باید منحصر به فرد و مختص به برند، اما در عین حال درک آن به اندازه کافی آسان باشد تا مخاطبان بلافاصله پیام را دریافت کنند.

اسلوگانهای توصیفی: در یک عبارت به یاد ماندنی توصیف می‌کنند که کسب و کار چه کاری انجام می‌دهد یا چه چیزی می‌تواند به مشتریان بالقوه ارائه دهد.

اسلوگانهای احساسی: اسلوگان‌های احساسی از محصول یا خدمات به عنوان راهی برای ایجاد احساس خاص یا برآوردن نیازهای عاطفی مانند آرامش، ارتباط، شادی یا هیجان استفاده می‌کنند.

اسلوگانهای متقاعدکننده: این نوع اسلوگان سعی می‌کند مشتریان را متقاعد کند که برند یا محصولات می‌تواند به آن‌ها در حل یک مشکل خاص کمک کنند.

تفاوت بین اسلوگان و تگ‌لاین چیست؟

جمع‌بندی

با مطالعه این مقاله متوجه می‌شویم که اسلوگان‌ها برای شرکت یا محصول شما بسیار مهم هستند. اما انواع مختلفی از اسلوگان‌ها برای انواع کسب و کارها و محصولات وجود دارد. اگر نکات ذکر شده در این مقاله را رعایت کنید، مطمئنا می‌توانید یک اسلوگان خوب، جذاب و به یاد ماندنی ایجاد نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره تخصصی «مدیریت پروژه چابک (اجایل)» با اسکرام مستر ارشد اکالااطلاعات بیشتر و ثبت‌نام
بستن