بازاریابیعمومی

راهنمای استفاده از گوگل ادز (Google Ads) برای بازاریابی بهتر

اگر می‌خواهید جهت دستیابی به مخاطبان هدف خود مقداری پول برای تبلیغات خرج کنید، بهتر است این کار را در جای مناسبی انجام دهید؛ یعنی جایی با بیش از ۲۵۹ میلیون بازدیدکننده منحصر به فرد و ۴/۸ میلیارد تعامل روزانه.

جایی مثل گوگل.

گوگل ادز (Google Ads) تنها دو سال پس از محبوب‌ترین وب سایت (یعنی گوگل) در جهان راه‌اندازی شد. این پلتفرم تبلیغاتی در اکتبر سال ۲۰۰۰ با نام Google Adwords وارد صحنه شد، اما پس از بازسازی برند در سال ۲۰۱۸، به گوگل ادز تغییر نام داد.

با توجه به گستردگی دسترسی گوگل، این احتمال وجود دارد که شما یک تبلیغ گوگل را دیده (و احتمالاً روی آن کلیک کرده باشید). مشتریان بالقوه شما نیز چنین کاری انجام داده‌اند.

در این راهنما، نحوه شروع تبلیغات در گوگل را خواهید آموخت. ما بررسی می‌کنیم که گوگل ادز چیست و به شما آموزش می‌دهیم که چگونه کمپین‌های خود را برای دستیابی به بهترین نتایج بهینه کنید.

گوگل ادز چیست؟

گوگل ادز یک پلتفرم تبلیغاتی پولی است که تحت یک کانال بازاریابی شناخته شده به عنوان پرداخت به ازای کلیک (PPC) قرار می‌گیرد، جایی که شما (تبلیغ‌کننده) به ازای هر کلیک یا به ازای هر نمایش (CPM) یک تبلیغ، هزینه پرداخت می‌کنید.

گوگل ادز راهی مؤثر برای هدایت ترافیک واجد شرایط یا مشتریان مناسب به سمت کسب و کار شما است، در حالی که آن‌ها در جستجوی محصولات و خدماتی مانند مواردی هستند که شما ارائه می‌دهید. با گوگل ادز می‌توانید ترافیک وب سایت و بازدید از فروشگاه خود را افزایش دهید و تماس‌های تلفنی بیشتری دریافت کنید.

حتما بخوانید:  تبلیغات در کار و کسب

گوگل ادز به شما امکان می‌دهد تبلیغات به موقع (از طریق موبایل و دسکتاپ) در بین مخاطبان هدفتان ایجاد کرده و به اشتراک بگذارید. این بدان معناست که در لحظه‌ای که مشتریان ایده‌آل شما از طریق جستجوی گوگل یا Google Maps به دنبال محصولات و خدماتی مانند شما هستند، کسب و کارتان در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) نشان داده می‌شود. به این ترتیب، زمانی که برای مخاطبان هدف منطقی است که با تبلیغ شما مواجه شوند، خود را به آن‌ها نشان می‌دهید.

نکته: تبلیغات این پلتفرم می‌تواند در کانال‌های دیگر، از جمله یوتیوب، Blogger، و Google Display Network نیز پخش شود.

با گذشت زمان، گوگل ادز همچنین به شما کمک می‌کند تا آن تبلیغات را تجزیه و تحلیل کرده و بهبود بخشید تا به افراد بیشتری دسترسی پیدا کنید و کسب و کارتان بتواند به تمام اهداف کمپین پولی خود برسد.

حالا به یک سوال مهم دیگر بپردازیم: آیا گوگل ادز واقعاً مؤثر است؟ برای پاسخ به این سوال، آمار را در نظر می‌گیریم:

  • تبلیغات گوگل دارای نرخ کلیک نزدیک به ۸ درصد است.
  • تبلیغات نمایشی هر ماه ۱۸۰ میلیون بار نمایش تبلیغ ایجاد می‌کنند.
  • برای کاربرانی که آماده خرید هستند، تبلیغات پولی در گوگل ۶۵ درصد از کلیک‌ها را دریافت می‌کنند.
  • ۴۳٪ از مشتریان چیزی را می‌خرند که در تبلیغ یوتیوب دیده‌اند.

اصطلاحات گوگل ادز که باید بلد باشید

  • جایگاه تبلیغ (AdRank)
  • قیمت‌گذاری (Bidding)
  • نوع کمپین (Campaign Type)
  • نرخ کلیک (Click-Through Rate)
  • نرخ تبدیل (Conversion Rate)
  • شبکه نمایش (Display Network)
  • افزونه‌های تبلیغاتی (Ad Extensions)
  • کلمات کلیدی (Keywords)
  • پرداخت به ازای هر کلیک یا PPC
  • امتیاز کیفیت (Quality Score)

این اصطلاحات رایج به شما کمک می‌کنند تا تبلیغات گوگل ادز خود را راه‌اندازی، مدیریت و بهینه کنید. برخی از این موارد مختص تبلیغات گوگل هستند، در حالی که برخی دیگر به طور کلی به PPC مربوط می‌شوند. در هر صورت، برای اجرای یک کمپین تبلیغاتی موثر باید آن‌ها را بلد باشید.

۱- جایگاه تبلیغ (AdRank)

جایگاه تبلیغ، مکان تبلیغ شما را تعیین می‌کند. هرچه این مقدار بالاتر باشد، رتبه بهتری کسب خواهید کرد، توجه بیشتری به تبلیغ جلب شده و احتمال اینکه کاربران روی تبلیغ شما کلیک کنند بیشتر می‌شود. جایگاه تبلیغ با ضرب قیمت پیشنهادی (Bidding) در امتیاز کیفیت تعیین می‌گردد.

۲- قیمت‌گذاری (Bidding)

گوگل ادز بر اساس یک سیستم قیمت‌گذاری است، جایی که شما به عنوان تبلیغ‌کننده حداکثر مبلغ پیشنهادی را انتخاب می‌کنید که مایلید برای کلیک بر روی تبلیغ خود بپردازید. هرچه قیمت پیشنهادی شما بالاتر باشد، جایگاهتان بهتر خواهد بود. شما سه گزینه برای ارائه پیشنهاد دارید: CPC، CPM، یا CPE.

  • CPC یا هزینه به ازای هر کلیک، مبلغی است که برای هر کلیک روی تبلیغ خود پرداخت می‌کنید.
  • CPM یا هزینه به ازای هر هزار، مبلغی است که شما برای یک هزار نمایش تبلیغات پرداخت می‌کنید، یعنی زمانی که تبلیغ شما به هزار نفر نشان داده شود.
  • CPE یا هزینه به ازای هر تعامل، مبلغی است که هنگام انجام یک اقدام از پیش تعیین‌شده با تبلیغ شما از سوی مشتری، پرداخت می‌کنید.

جمع‌بندی

با توجه به گستردگی و قدرت گوگل ادز، این ابزار باید بخشی از استراتژی پولی شما باشد. از نکاتی که توضیح دادیم برای شروع استفاده کنید و به یاد داشته باشید که در حین حرکت، آن را اصلاح و تکرار کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آموزش کاربردی طراحی فرایند با مدل APQC با رویکرد کاربردی و اجراییخرید و دانلود آنی
بستن