بازاریابی
راهنماییهای کاربردی برای تولید محتوا
تولید محتوا به چه معناست؟
تولید محتوا به روند تولید ایده های موضوعی گفته میشود که مطابق با شخصیت خریدار شما است و در اطراف این ایده ها محتوای بصری و کتبی را ایجاد میکند و این اطلاعات را در قالب یک وبلاگ، ویدئو، متن و سایر فرمت ها در دسترس قرار میدهد.
چرا محتوا اهمیت دارد؟
ایجاد محتوا یک نوع بازاریابی ورودی است. زمانی که شما محتوایی را ایجاد میکنید درواقع در حال ارائه اطلاعات رایگان و مفید به مخاطبان خود، جذب مشتریان بالقوه برای وب سایت خود و حفظ مشتریان موجود از طریق تعامل باکیفیت هستید.
برنامه ریزی ها و استراتژی های تولید محتوا
میخواهیم در مورد چگونگی ایجاد برنامه محتوایی گام به گام پیش برویم:
۱- تنظیم اهداف محتوا
درست مثل شیوه بازاریابی سنتی، استراتژی محتوای شما نیز باید بر روی اهداف بازاریابی تان متمرکز باشد. (که این اهداف باید به نوبه خود از اهداف شرکت شما سرچشمه بگیرد)
هنگامی که شما هدف خود را تعیین میکنید، هر قسمت از محتوای خود را که ایجاد میکنید باید با هدف شما هماهنگ باشد و شما را در رسیدن به نتیجه دلخواه کمک کند.
۲- انجام حسابرسی محتوا
در اینجا نحوه حسابرسی برای محتوای شما را شرح خواهیم داد:
۱- تمام مطالب خود را در یک صفحه گسترده جمع آوری کنید.
۲- برای هر کلمه کلیدی هدف، خریداران، مرحله سفر خریدار، فرمت و موضوع اصلی یک ستون ایجاد کنید و سپس هر ستون را با یک قطعه محتوا پر کنید.
۳- برای معیار های کلیدی خود مثل بازدید صفحات، اشتراک گذاری، تعامل و غیره نیز ستون هایی ایجاد کنید.
۴- در نهایت برای هر پست ستون ها را بررسی کنید و هر کدام از این قسمت ها را به افرادی که خوب از پس آن بر میایند بسپارید ، اگر لازم بود بازنویسی کنید یا با پست دیگری ادغام کنید.
۳- انتخاب فرمت مناسب
به یاد داشته باشید که شما برای خریدار خود محتوا تولید میکنید. این بدان معنی است که شما باید محتوا را در قالبی که ازفرمتی که از نظر خریدار راحت تر و لذت بخش تر است طراحی کنید.
فرمت انتخابی شما ممکن است یک پست وبلاگ، ویدیو، اسلایدها، گرافیک، کتاب، مقاله، پادست یا هر چیز دیگری باشد.
هنگامی که میخواهید فرمت محتوای خود را انتخاب کنید این سوالات را از خود بپرسید:
- دسترسی و استفاده از این محتوا چقدر برای مخاطبان شما آسان است؟
- مخاطبان شما بیشتر در کدام شبکه های اجتماعی آنلاین هستند و در آنجا بیشتر وقت صرف میکنند؟
- چه فرمتی را میتوانید به طور صحیح ایجاد کنید؟
- آیا کیفیت محتوایی که تولید میکنید در سطحی هست که بتوانید به رقابت بپردازید؟
۴- ارتقاء محتوا
زمانی که محتوای خود را ایجاد میکنید به خصوص در اوایل کارتان باید به فکر ارتقای محتوای خود نیز باشید زیرا در ابتدا ممکن است مردم ایرادات زیادی از محتوای شما بگیرند.
به منظور ارتقاء محتوا شما باید مخاطب خود را بشناسید و به این سوالات درباره او پاسخ دهید که وقت خود را بیشتر در کدام پلت فرم های اجتماعی به صورت آنلاین میگذراند؟ چه زمانی از یک پلت فرم خاص استفاده میکند؟ چگونه دوست دارد اغلب محتوای شما را ببیند؟ چگونه میخواهد از محتوا استفاده کند؟ و مواردی نظیر این ها.