برندینگ

چگونه به وسیله شبکه‌های اجتماعی برند خود را بسازیم؟

نکاتی برای ایجاد موفقیت برند از طریق رسانه‌های اجتماعی

این مقاله دارای نسخه PDF انگلیسی است. جهت دسترسی به لینک دانلود نسخه انگلیسی هم‌اکنون عضو شوید.

ساختن برند موفق، آرزوی هر کسب و کاری است. روش‌های مختلفی در بازاریابی دیجیتال مانند استفاده از سئو (Search Engine Optimization) و یا تبلیغات کلیکی (Pay-Per-Click) وجود دارد که از طریق آنها یک برند می‌تواند، اعتبار خود را در میان مخاطبان، به سطح قابل توجهی برساند. چشمگیرترین این روش‌ها بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی است و نادیده گرفتن قدرت رسانه‌های اجتماعی، در امکان شناخت برند، می‌تواند شما را از تغییرات روز دنیا دور نگه دارد.

در واقع، رسانه‌های اجتماعی تنها بستری هستند که در کمترین زمان، نتایج طولانی مدت را به ارمغان می‌آورند. رسانه‌های اجتماعی یکی از قدرتمندترین ابزارها برای ایجاد آگاهی، تعامل و ترافیک با نام تجاری است که در نهایت جایگاه مناسبی را برای کسب و کار شما به وجود خواهند ‌آورد.

با ایجاد یک شبکه اجتماعی می‌توانید اعتماد و وفاداری مشتری را برای کسب و کار خود افزایش دهید. در شبکه‌های اجتماعی با هر توییت، لایک، به اشتراک‌گذاری و نظر دادن، بازتوییت کرده، تبلیغات تجاری خود را افزایش داده و آن را قوی‌تر از رقبای خود پیش خواهید برد. از این رو، مشخص است که نقش رسانه‌های اجتماعی به هر منطقه، مکان و یا کسب و کار خاصی محدود نمی‌شود.

۹ راه برای ایجاد برند موفق از طریق رسانه‌های اجتماعی

  1. با مخاطب هدف خود ارتباط برقرار کنید.

رسیدن به مخاطب مناسب، در زمان مناسب اهمیت زیادی دارد. از طریق رسانه‌های اجتماعی، شما توانایی دستیابی به مخاطبان هدف خود را در زمان مناسب تنظیم می‌کنید. اگر قصد دارید روی همه رسانه‌ها سرمایه‌گذاری کنید، بگذارید به شما بگوییم که این مورد ممکن است یکی از بزرگترین اشتباهاتی باشد که می‌توانید برای تدوین استراتژی تقویت برند در رسانه‌های اجتماعی خود مرتکب شوید. خصوصا اگر محتوای آنها به طور مناسب مدیریت نشوند.

هر کانال رسانه‌های اجتماعی مزایای خاص خود را دارد. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که تصمیم بگیرید کدام یک از بسترها می‌تواند در ایجاد تعامل برای نوع کسب و کار شما موثرتر باشد. بنابراین، چگونه می‌توان تصمیم گرفت که کدام بستر اجتماعی مناسب است و کدام یک نه؟

هر هفته دو بار گزارشی برای پیگیری عملکرد استراتژی برند رسانه‌های اجتماعی خود تهیه ‌کنید. گزارش شبکه‌های اجتماعی، در کشف حقایق پنهان استراتژی شما، کمک خواهد کرد.

با استفاده از این گزارش، می‌توانید به راحتی مشخص کنید که کدام بستر باعث جذب مخاطب برای نوع کسب و کار شما می‌شود. پس از تجزیه و تحلیل مناسب فقط بر روی رسانه‌هایی تمرکز کنید که برای نوع کسب و کار شما ایده‌آل هستند و از تعامل با کاربر اطمینان حاصل می‌کنند.

  1. از لوگو و نام تجاری خود استفاده کنید.

لوگوی برند شما به عنوان یک هویت خاص برای کسب و کارتان عمل می‌کند. این تصویر، برای مدت طولانی در ذهن مخاطب شما حک خواهد شد. در کنار این مسئله، با شفافیت و قابل مشاهده نشان دادن لوگو، کاربران شما به راحتی می‌توانند پست و محتوای شما را با محتوای سایر بازاریابان تشخیص دهند.

بنابراین، هر زمان که مطلبی را در شبکه‌های اجتماعی ارسال می‌کنید، فراموش نکنید که لوگو و نام برند خود را وارد کنید. شما همچنین می‌توانید این مهم را بخشی از استراتژی ارتقا برند خود به حساب آورید. زیرا قادر خواهید بود شناخت برند خود را از این طریق، افزایش دهید.

مزایای استفاده از لوگو

  • تصویر تجاری خاص شما را در بازار مربوطه ایجاد می‌کند.
  • در شناسایی نام تجاری شما به مشتریان شما کمک می‌کند.
  1. از همه رسانه‌ها در صورت نیاز استفاده کنید.

اشاره کردیم که ضرب المثل “هرچه بیشتر، بهتر” برای استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی اهمیت خاصی ندارد، اما در عین حال، استفاده از همه رسانه‌های اجتماعی (البته با رعایت تمام شاخص‌ها) نیز ایده بدی نیست. هر رسانه به گسترش آگاهی از نام تجاری و جلب نظر کاربر کمک می‌کند. اما، اطمینان حاصل کنید که تمام وقت فعالیت خواهید داشت و منابع خود را طبق نتایج به دست آمده، تنظیم می‌کنید. برخی از محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی شامل موارد زیر هستند.

فیس بوک (Facebook):

یکی از قوی‌ترین رسانه‌ها برای گسترش آگاهی از نام تجاری است. زیرا بیشترین تعداد کاربران فعال را در سراسر جهان دارد. با استفاده از این رسانه، بازاریابان می‌توانند به راحتی با مخاطبان هدف کسب و کار خود ارتباط برقرار کنند.

مواردی که باید هنگام ارسال تبلیغات فیس بوک به خاطر بسپارید:

  • تگ کردن دیگران را فراموش نکنید.
  • تصویر تبلیغات شما باید فریبنده باشد.
  • اگر شرکت شما هرگونه پیشنهاد ویژه یا تخفیف دارد، آن را در تبلیغات فیس بوک خود بگنجانید.
  • از عنوان‌های (caption) چشم‌نواز استفاده کنید.

توئیتر (Twitter):

می‌تواند گزینه‌ای عالی برای ایجاد هویت برند شما باشد. زیرا ماهانه بیش از ۳۳۶ میلیون کاربر فعال در سراسر جهان دارد. از طریق توییتر، نام تجاری شما می‌تواند با سایر بازاریابان تعامل داشته باشد و منجر به ایجاد ارتباط با کسب و کار آنها شود.

مواردی که باید هنگام ارسال یک توییت به خاطر بسپارید

  • استفاده از هشتگ را فراموش نکنید. (فقط زیاد اضافه نکنید)
  • تصاویر را در توییت خود بگنجانید.
  • در صورت استفاده از اطلاعات دیگران، منبع و ارجاع دهید.

کورا (Quora):

این رسانه ماهانه ۳۰۰ میلیون بازدید کننده منحصر به فرد دارد. این بستری است که در آن کاربران پاسخ‌های خود را به سوالات پرسیده شده توسط کاربران دیگر ارسال می‌کنند. سخن گفتن از هدف کسب و کار خود با کورا، آسان و موثر است.

مواردی که باید هنگام ارسال پاسخ در کورا به خاطر داشته باشید

  • از استفاده از پیوندهای زیاد خودداری کنید.
  • پاسخ‌ها نباید خیلی طولانی باشند.
  • سوالات باید دارای رتبه بالای Google باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره بلندمدت «متخصص حرفه‌ای هوش تجاری» با رویکرد کاربردی و اجراییاطلاعات بیشتر و ثبت‌نام
بستن