بازاریابی

بازاریابی رویدادی به چه معناست و هدف از این نوع بازاریابی چیست؟

سالیان زیادی است که بازاریابی رویدادی توسط شرکت ها، سازمان ها و برندهای بزرگ و کوچگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. بازاریابی رویدادی به معنی بازاریابی از طریق حضور مخاطبان در یک رویداد است. استراتژی بازاریابی رویدادی معمولا بر سرگرم کردن و جلب توجه افراد است تا بتواند ذهن آن ها را بر یک برند متمرکز کند. یک رویداد مثل یک تاتر خیابانی، یا یک جشن نمایشگاهی باعث ثبت و ماندگاری یک برند در ذهن مخاطب خواهد شد.

تعریف بازاریابی رویدادی

درواقع بازاریابی رویدادی یک استراتژی تبلیغاتی است که امکان ارتباط نزدیک و به اصطلاح چهره به چهره بین شرکت ها و سازمان ها یا برند ها را با مشتریان و مخاطبان خود فراهم می‌کند. در این نوع بازاریابی معمولا ارزشی برای مخاطب در نظر گرفته می‌شود مثل نمایش، رویدادهای رایگان، تست رایگان، تخفیف و غیره. چنین رویدادهایی باعث می‌شود تا احساس خوبی به مشتری دست دهد و تصور اینکه این یک تبلیغات است را نکند و به این فکر کند که این کار برای ارزش دادن به مشتری و مخاطب است.

هدف بازاریابی رویدادی ایجاد ذهنیت مثبت و یک تجربه به یادماندنی از یک برند در ذهن مخاطب است.

بازاریابی رویدادی بر خلاف بازاریابی سنتی که با تنها یک آگهی تلوزیونی، پیام رادیویی یا بیلبورد عمومی سعی در جلب نظر مخاطب دارد، هدف گذاری دقیقی برای گروه ها یا افراد خاص انجام می‌دهند تا بتوانند در یک تجمع یا رویداد خاص ذهنیت مثبتی نسبت به برند خود بر روی مخاطبان به جای بگذارند.

یک برنامه بازاریابی رویدادی چگونه اجرا می‌شود؟

به منظور اجرای بازاریابی رویدادی، تیم بازاریابی باید بر روی ایجاد ذهنیت مثبت و ساخت تصویری خوب از یک برند در ذهن مخاطب تلاش و تمرکز کند. تیم بازاریابی برای توسعه و اجرای یک بازاریابی رویدادی چند جنبه را باید در نظر بگیرد:

  • شخصیت برند را در نظر بگیرد
  • بر اساس نیاز مخاطبان هدف عمل کند تا بتواند بازخورد خوبی دریافت کند
  • تصویر ذهنی ایده آلی که می‌خواهد در ذهن مخاطب از برند خود برجای بگذارد را در نظر بگیرد
حتما بخوانید:  بازاریابی سبز

مثال هایی از بازاریابی رویدادی وجود دارند مثل رویدادهای نمایشگاهی، دریافت یک هدیه رایگان، تست یک خوراکی یا نوشیدنی رایگان در خیابان یا جلوی یک فروشگاه، یک تأتر یا نمایش محلی، برنامه های شاد و جنگ های سرگرم کننده و مواردی از این قبیل.

برای اجرای درست و موفق یک بازاریابی رویدادی باید مخاطبان هدف خود را به خوبی شناسایی کنید و با تدارک یک فرصت مناسب رویدادی را طراحی کنید تا بتوانید اهداف برند خود را در آن رویداد پیاده سازی کنید. این شکل از بازاریابی به علت تاثیر مثبتی که بر ذهن مخاطب می‌گذارد باعث می‌شود تا بین آن برند و مخاطب رابطه بلند مدتی ساخته شود. اگر رویدادهایی که شما برای بازاریابی برند خود طراحی می‌کنید به اندازه کافی خلاقانه و خوب باشند نه تنها باعث گرفتن بازخورد مثبت در همان لحظه از مخاطب خواهد شد بلکه باعث می‌شود شایعات و گفتگوهایی که درباره آن رویداد در بین افراد ردو بدل می‌شود افراد دیگری را نیز برای آگاهی از برند شما ترغیب کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره تخصصی «مدیریت پروژه چابک (اجایل)» با اسکرام مستر ارشد اکالااطلاعات بیشتر و ثبت‌نام
بستن