فروش

۱۱ روش برای کاهش استرس هنگام فروش

کار در بخش فروش می‌تواند به شدت استرس‌زا باشد. طبق تحقیقات، مدیر فروش بودن از پراسترس‌ترین مشاغلی است که می‌توان داشت و ۶۷٪ از نمایندگان فروش در حال رسیدن به فرسودگی شغلی هستند.

اگرچه فرسودگی شغلی به عنوان یک بیماری طبقه‌بندی نمی‌شود، در سال ۲۰۱۹ سازمان بهداشت جهانی اذعان داشت فرسودگی شغلی یک پدیده شغلی است که ممکن است به علائمی منجر شود، از جمله:

  • خستگی یا کاهش شدید انرژی
  • احساسات منفی نسبت به شغل
  • کاهش بهره‌وری و خروجی

در حالی که دو سوم فروشندگان با فشارهای سختی روبرو هستند که آن‌ها را در آستانه فرسودگی شغلی قرار می‌دهد، توانایی مدیریت استرس ناشی از کار در این زمینه برای رفاه شخصی و شغلی حیاتی است.

وقتی کارمندان تحت فشار مزمن قرار بگیرند، انگیزه، انعطاف‌پذیری و مهارت‌های ارتباطی آن‌ها می‌تواند تأثیر منفی بپذیرد و برای متخصصان فروش، این ویژگی‌ها از ضروریات این نقش هستند.

برای تیم‌های فروش که می‌خواهند به اهداف خود برسند، مدیریت استرس باید در اولویت اصلی باشد.

فشار فروش چیست؟

۱- فشار رسیدن یا فراتر رفتن از سهمیه جاری

فروش یک نقش اساسی است. خروجی فروش مستقیماً بر درآمد شرکت و توانایی آن در تأمین سرمایه بیشتر و پرداخت حقوق کارمندان تأثیر می‌گذارد. داشتن فشار برای رسیدن به اهداف هر ماه برای حفظ وضعیت خوب شرکت می‌تواند یک کار دلهره‌آور باشد.

این فشار همچنین می‌تواند در زمان عدم اطمینان اقتصادی یا وقتی یک نماینده فروش چندین ماه است که نتوانسته اهداف خود را برآورده کند، افزایش یابد.

۲- برنامه‌های جبران خسارت مبتنی بر کارمزد

بسیاری از متخصصان فروش نوعی خسارت مبتنی بر کارمزد دریافت می‌کنند. به عبارت دیگر، اگر آن‌ها نفروشند، درآمد فراتر از حقوق پایه خود کسب نمی‌کنند. این مسئله، خصوصاً هنگام فروش در بازار رقابتی می‌تواند استرس زیادی ایجاد کند.

۳- کمبود منابع و پشتیبانی از قابلیت فروش

تیم‌های فروش برای اجرای روان نیاز به پشتیبانی دارند. وقتی نمایندگان فروش ابزار، مربی و سیستم لازم برای فروش موثر را ندارند، فشار کارهای اضافی بدون داشتن راهنما می‌تواند سرعت فروش آن‌ها را کاهش دهد و باعث استرس شود. به همین دلیل داشتن یک برنامه فروش قوی بسیار مهم است.

کنترل فشار در فروش

  • کمک بخواهید.
  • روش‌های ذهن آگاهی را در روز کاری خود بگنجانید.
  • هر بار بر روی یک کار تمرکز کنید.
  • استراتژی فروش خود را بهبود ببخشید.
  • تعادل برقرار کردن بین مکالمات با مشتریان احتمالی و موجود
  • اطلاعات فروش خود را درک کنید.
  • اهداف واقع‌بینانه و عملی را تعیین کنید.
  • بر مراقبت از خود تمرکز کنید.
  • آماده اعتراضات باشید.
  • سبک کار ایده آل خود را در پیش گیرید.
  • به مشکلات فرآیند فروش خود توجه کنید.

۱- کمک بخواهید.

صرف نظر از عنوان یا سطح تجربه شما، هر کسی که کار می‌کند می‌تواند از حمایت بهره‌مند شود. اگر متوجه شدید که از کار عقب افتاده‌اید، برای رسیدن به یک محدودیت زمانی تلاش می کنید، یا با چالش‌هایی روبرو هستید، بسیار مهم است که مشکلات خود را بیان کرده و از مدیر یا همکاران خود درخواست حمایت کنید.

به عنوان مثال، اگر به هفته دوم ماه رسیدید و متوجه شدید که آمار فروش فعلی شما در جایی نیست که باید برای رسیدن به سهمیه در پایان ماه باشد، نگرانی‌های خود را با مدیر خود در میان بگذارید.

بیان آنچه در جریان است نه تنها باعث کاهش فشارهایی می‌شود که شما تجربه می‌کنید، بلکه در صورت وجود زمان کافی برای حل این مسئله، صحبت کردن با شما زمان و مکانی را برای مدیر یا مربی فراهم می‌کند تا با کمک شما راه‌حلی پیدا کند. این نسبت به عقب افتادن در تمام ماه بدون بیان مشکلات، رویکرد بهتری است.

۲- روش‌های ذهن آگاهی را در روز کاری خود بگنجانید.

در طول روز کاری چند بار استراحت می‌کنید؟ اگر پشت میز خود بنشینید و تا پایان روز از جای خود بلند نشوید، ممکن است به خودتان لطمه بزنید.

اگرچه کنار گذاشتن کار برای استراحت به نظر نتیجه‌ای عکس می‌دهد، اما استراحت در طول روز در واقع به شما زمان می‌دهد زیرا به شما کمک می‌کند تا آرامش و تمرکز خود را حفظ کنید. برای بهره‌وری مطلوب، محققان دانشگاه MIT پیشنهاد می‌کنند هر ۷۵ تا ۹۰ دقیقه، ۱۵ دقیقه استراحت کنید.

در طول آن وقفه‌ها، سعی کنید از خواندن محتوا یا ایمیل خودداری کنید. از آن زمان برای پیاده‌روی، کشش، گرفتن هوای تازه استفاده کنید یا چند لحظه را با مراقبه برای تمرکز مجدد سپری کنید. این به شما کمک می‌کند احساس فرسودگی شغلی را از خود دور کنید.

۳- هر بار بر روی یک کار تمرکز کنید.

تحقیقات بارها به ما یادآوری می‌کنند که انسان‌ها چندین کار را به طور هم‌زمان به خوبی انجام نمی‌دهند، اما ما همچنان روزانه به انجا این کار ادامه می‌دهیم. کاهش بهره‌وری ناشی از انجام چند کار به صورت هم‌زمان، سالانه ۴۵۰ میلیون دلار برای شرکت‌ها هزینه دارد. هنگامی که شرکت‌ها با افت شدید بهره‌وری روبرو هستند، این می‌تواند منجر به افزایش فشار بر تیم‌های فروش برای پر کردن این خلاء شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره تخصصی «مدیریت پروژه چابک (اجایل)» با اسکرام مستر ارشد اکالااطلاعات بیشتر و ثبت‌نام
بستن