بهره‌وریبهره‌وری شخصی

معرفی ۷ اپلیکیشن برنامه‌ریزی اثربخش فردی و تیمی

«شش ساعت به من فرصت بدهید تا یک درخت را قطع کنم و چهار ساعت اول را صرف تیز کردن تبر خواهم کرد».

– آبراهام لینکولن

نقل قول فوق، مدت‌ها قبل از اینکه ما شروع به استفاده از اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی کنیم، بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق تأکید کرد.

به نظر شما برنامه‌ریزی چیست؟

آیا فقط به معنی یادداشت کردن تمام کارهایی است که قصد دارید در آینده نزدیک انجام دهید؟

اگر فکر می‌کنید برنامه‌ریزی تنها همین است، تا حد زیادی در اشتباه هستید.

مسئله این است که بسیاری از مردم برنامه‌های خود را اجرا نکرده و آن‌ها را در میانه راه رها می‌کنند. چرا این اتفاق می‌افتد؟

صرفاً به این دلیل که آن‌ها بیشتر وقت خود را صرف فکر کردن در مورد برنامه‌های خود می‌کنند تا اینکه در مورد چگونگی دستیابی به آن‌ها تصمیم بگیرند. باید یک نقشه راه وجود داشته باشد که نشان دهد برنامه‌های شما چگونه شکل عملی به خود خواهند گرفت.

برنامه‌ریزی در زمان‌های قدیم به اندازه امروز، اهمیت داشت. با این حال آنچه در این سال‌ها تغییر کرده، رویکرد برنامه‌ریزی است.

امروزه، متخصصان شاغل وظایف و پروژه‌های زیادی در دست دارند. زمان یادداشت‌های روزانه و برنامه‌ریزی کاغذی مدت‌هاست گذشته است.

بنابراین چگونه می‌توانید در روزهای کاری شلوغ، تمام برنامه‌های خود را عملی کنید؟

بهترین اپلیکیشن برنامه‌ریزی چیست؟

همانطور که از نامش پیداست، اپلیکیشن برنامه‌ریزی برای کمک به شما در مرتب‌سازی و سازماندهی تمام وظایف و فعالیت‌هایتان در یک مکان طراحی شده است. می‌توانید از هر کجا و در هر دستگاهی (متصل به اینترنت) به اپلیکیشن برنامه‌ریزی وارد شوید و به راحتی به همه کارهایی که باید انجام دهید و همچنین کارهای در حال انجام خود، دسترسی داشته باشید.

اپلیکیشن برنامه‌ریزی به شما امکان می‌دهد اطلاعات زیادی از جمله یادداشت‌ها، رویدادها، نقاط عطف، برنامه‌ریزی‌ها، فایل‌ها، اسناد، تصاویر و غیره را ذخیره کنید.

این اپلیکیشن به شما یک نمای بصری از تمام برنامه‌هایتان می‌دهد، بنابراین می‌توانید آن‌ها را اولویت‌بندی نموده و در صورت نیاز روی آن‌ها کار کنید.

عواملی که هنگام انتخاب اپلیکیشن برنامه‌ریزی باید در نظر بگیرید

اکنون که به دنبال بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی برای مدیریت بهتر برنامه‌های حرفه‌ای و شخصی خود هستید، باید بدانید که همه ابزارهای برنامه‌ریزی یکسان نیستند.

بنابراین، سوالی که اکنون در مقابل شما قرار دارد این است که چگونه ابزار برنامه‌ریزی مناسب را انتخاب کنید؟

برخی از عوامل حیاتی وجود دارند که می‌توانند به شما در تعیین اینکه آیا ابزار مناسب را انتخاب می‌کنید یا نه، کمک کنند. این عوامل عبارتند از:

سهولت استفاده: بسیاری از ابزارها یک دوره آزمایشی رایگان ارائه می‌دهند، بنابراین می‌توانید ایده خوبی در مورد اینکه آیا استفاده از آن‌ها برای شما آسان است یا خیر، به دست آورید.

کدام طرح برنامه ریز متناسب با سبک زندگی شما است؟ آیا باید برنامه‌های روزانه، هفتگی یا ماهانه خود را پیگیری کنید؟ یک برنامه‌ریز ماهانه به شما یک مکان واحد برای برنامه‌ریزی و سازماندهی همه رویدادها، نقاط عطف و وظایف ماهانه‌تان می‌دهد.

به دنبال چه ویژگی‌هایی هستید؟ شما باید یک نرم‌افزار برنامه‌ریزی را انتخاب کنید که نیازهایتان را برآورده کند. اگر به ابزاری با ویژگی‌های اساسی نیاز دارید، یک راه حل برنامه‌ریزی ساده را انتخاب کنید و بالعکس.

تمرکز: بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی طیف وسیعی از ویژگی‌های برنامه‌ریزی را در یک مکان متمرکز به شما ارائه می‌دهند تا در وقت ارزشمندتان صرفه‌جویی کنند. شما می‌توانید بدون زحمت بر جنبه‌های مختلف برنامه‌ریزی خود نظارت و آن‌ها را کنترل کنید.

۷ اپلیکیشن برنامه‌ریزی تیمی و فردی

بر کسی پوشیده نیست که برنامه‌ریزی خوب و مهارت‌های سازمانی می‌تواند شما را سریع‌تر از آنچه انتظار داشتید به بهره‌وری و کارایی بالا برساند. شما باید تمام وظایف، رویدادها، نقاط عطف و ضرب الاجل‌های پروژه خود را در یک مکان داشته باشید تا بدانید چه کاری را در چه زمانی باید انجام دهید.

ما ۷ مورد از بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی را که هم افراد و هم سازمان‌ها می توانند برای دستیابی به اهداف خود در سال ۲۰۲۲ استفاده کنند، فهرست کرده‌ایم، پس با ما در این مقاله همراه باشید.

۱- Any.do

Any.do یک اپلیکیشن کارآمد فهرست کارها با تقویم، برنامه‌ریز و ریمایندر است که به شما کمک می‌کند زندگی خود را سازماندهی کرده و کارهای بیشتری انجام دهید. Any.do در همه دستگاه‌های شما همگام‌سازی می‌شود، به این معنی که بدون توجه به جایی که هستید، در دسترس شماست. رابط کاربری آسان این اپلیکیشن به شما امکان می‌دهد برنامه روزانه خود را در حال حرکت ایجاد کنید. یادآوری‌های هوشمند اطمینان می‌دهند که هرگز هیچ یک از فعالیت‌های کاری خود را از دست نمی‌دهید، و تم‌های زیبا و اولویت‌های کدگذاری رنگ، برنامه‌ریزی را به یک تجربه لذت‌بخش تبدیل می‌کنند.

با وجود همه چیزهای خوبی که این اپلیکیشن برنامه‌ریزی ارائه می‌دهد، به طور یکپارچه با سایر برنامه‌ها ادغام نمی‌شود. نسخه رایگان آن فقط ویژگی‌های برنامه‌ریزی اولیه را ارائه می‌دهد، به این معنی که برای دسترسی به مجموعه جامعی از ویژگی‌ها باید حالت پریمیوم آن را خریداری کنید.

ویژگی‌های اصلی:

  • یادآوری‌های مکرر مبتنی بر مکان
  • نشان‌های سفارشی برای مرجع سریع (فقط iOS)
  • جستجوی وظایف در برنامه وب
  • داده‌ها را در همه دستگاه‌های شما همگام‌سازی می‌کند
  • وظایف را مستقیماً به لیست do خود ایمیل کنید
  • تقویم

۲- Todoist

Todoist یکی از بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی است که به طور گسترده در شرکت‌ها با هر اندازه‌ای استفاده می‌شود. این ابزار برنامه‌ریزی همچنین توسط افراد و مدیران تیم‌ها استفاده می‌شود تا همه چیز را سازماندهی کنند و هرگز مسیر یک کار مهم را از دست ندهند. Todoist وظایف مناسب را در زمان‌های مناسب ارائه می‌کند تا بدانید که در مرحله بعد باید روی چه چیزی کار کنید. این اپلیکیشن برنامه‌ریزی همچنین از ادغام با ابزارهای دیگر پشتیبانی می‌کند که باعث بهبود گردش کار و مدیریت کارآمد کار می‌شود.

Todoist یک سرویس مبتنی بر ابر است که تمام یادداشت‌ها و وظایف شما را با هر دستگاهی که در آن از برنامه استفاده می‌کنید همگام‌سازی می‌کند. Todoist برای همه دستگاه‌ها و پلتفرم‌های اصلی برنامه دارد و استفاده از آن برای هر کاربری بسیار آسان است. می‌توانید کارهای انفرادی را پیگیری کنید، ضرب‌الاجل‌های پروژه‌های خاص را برجسته سازید، و پس از اتمام آن‌ها، وظایف را مشخص کنید.

ویژگی‌های اصلی:

  • می‌توانید توضیحات را به وظایف اضافه کنید
  • می‌توانید پروژه‌های جدید ایجاد کنید
  • مدیریت وظایف
  • مدیریت پیشرفت
  • برنامه‌ریزی روزانه
  • اضافه کردن فیلترها
  • استفاده آسان

۳- Trello

Trello یک ابزار همکاری محبوب است که به شما امکان می‌دهد وظایف و پروژه‌های خود را در بوردها سازماندهی کنید. این اپلیکیشن برنامه‌ریزی می‌تواند توسط افراد و همچنین تیم‌های پروژه برای برنامه‌ریزی و مدیریت تعهدات شخصی و همچنین حرفه‌ای استفاده شود. در یک نگاه، می‌توانید دریابید که خودتان و افراد دیگر روی چه چیزی کار می‌کنید. می‌توانید از ترلو برای همکاری با دیگران و مدیریت وظایف مشترک استفاده نمایید.

بورد برنامه‌ریزی خود را در این اپلیکیشن برنامه‌ریزی به‌عنوان یک تخته سفید با تعداد زیادی یادداشت‌های چسبنده رنگی تصور کنید که هر یادداشت نشان‌دهنده وظیفه‌ای برای شما یا تیمتان است. این یادداشت‌ها می‌توانند تصاویر، فایل‌ها، اسناد و نظرات را به همراه داشته باشند. می‌توانید از طریق دستگاه تلفن همراه، رایانه شخصی، تبلت یا لپ تاپ خود به این تخته سفید دسترسی داشته باشید. اگرچه استفاده از این ابزار آسان است، اما اگر چندین لیست دارید، جستجو برای یک کار خاص زمان‌بر خواهد بود.

جمع‌بندی

برنامه‌ریزی برای موفقیت در کار بسیار مهم است، اما چیزی فراتر از ایجاد یک لیست طولانی از کارهای روزانه در دفترچه برنامه‌ریز روزانه شماست. وقتی روزانه در حال انجام وظایف و پروژه‌ها هستید، راحت می‌توانید مسیر برنامه‌هایتان را گم کنید. با این حال، ۷ مورد از بهترین اپلیکیشن‌های برنامه‌ریزی لیست شده در این مقاله می‌توانند به شما در ایجاد و مدیریت تمام برنامه‌هایتان در یک مکان کمک کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره جامع و بلندمدت «متخصص حرفه‌ای هوش تجاری» با رویکرد کاربردی و اجراییاطلاعات بیشتر و ثبت‌نام
بستن